Jobba med oss!

Vi söker en driven kravhandläggare till vår kreditavdelning i centrala Stockholm! Har du ett brinnande intresse för att hjälpa kunder få rätsida på sina ekonomiska utmaningar? Vill du vara med på Nystart Finans resa och hjälpa till att förbättra och hantera vår kravhantering? Missa då inte chansen att få vara med på vår resa, vänta inte med att söka rollen som kravhandläggare!

Arbetsbeskrivning

Ditt primära uppdrag kommer att vara att hjälpa våra kunder med olika typer av betalningslösningar för att bibehålla bra kundrelationer samt minimera Nystart Finans kreditförluster. Vi förväntar oss att du är lösningsorienterande, självgående och har ett intresse för människor. Det är en mycket viktig roll då bolaget ser sin kravhantering som en nyckelfunktion. Bolagets kreditavdelning består idag utav 4 personer, där högt tempo, god kommunikation och laganda är en nyckel. Vi arbetar med telefonen som huvudsakligt arbetsredskap så det är viktigt att du har en naturlig fallenhet för att hantera kundkontakter över telefon.

Primära arbetsuppgifter:

1. Hantera kundärenden gällande uteblivna betalningar

2. Se över hjälpinsatser och olika betalningslösningar/avbetalningsplaner

3. Telefon och mailkontakt med kunder som har betalningsproblem

4. Kontakt med externa samarbetspartners, inkassobolag och kronofogdemnyndigheten

5. Hantera ärenden som ligger under sent kravarbete eller som är avskrivna och föremål för återvinning

6. Hantera specialärenden så som bedrägerier, dödsbon, skuldsaneringar

7. Hantera uppsägningar av kreditfordringar

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från kravhantering och inkasso för bankfordringar, samt har erfarenhet av kundtjänst. Meriterande om du har kunskap kring kreditreserveringar och uppsägningar av fordringar. Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och har god förmåga att prioritera och att arbeta strukturerat. För att vara framgångsrik i rollen drivs du av att arbeta i en föränderlig och nytänkande miljö. Vi ser även att du har stort fokus på att hitta lösningar, snarare än att se problem.

Om företaget & vad vi erbjuder

Nystart Finans är ett finansbolag som har säte i centrala Stockholm, bolaget är grundat av entreprenörer och bolaget gav ut sitt första lån år 2015. Unikt är att bolaget enbart arbetar med samlingslån. En ökad medvetenhet är grunden i allt Nystart gör och förutsättningen för en ny och bättre privatekonomi. Genom en kombination av goda intentioner och effektiviserande innovationer samlar vi data och bygger kunskap om våra kunders ekonomiska förutsättningar. Insikter som sedan blir till verktyg, incitament och hjälpmedel, som tillsammans med en lägre lånekostnad ger privatekonomin en nystart. En nystart som är första steget mot skuldfrihet.

Sista ansökningsdatum 31 november

Vi väntar på just din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående då vi löpande arbetar med urval. Skicka därför in din ansökan redan idag genom att mejla till emma@nystartfinans.se

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Emma Örtenholm på emma@nystartfinans.seGenom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

clear icon