Sveriges tråkigaste lån. Men roligaste mål.

Att ha ett ärende hos Kronofogden kan få allt att kännas omöjligt. Därför finns Nystart. Med stark vilja, goda råd och ett samlingslån löser vi din skuld så att du kan du ta dina första steg mot skuldfrihet.

””
0 omdömen
Om man inte levt med kronofogden i 25 år så vet man inte vilken känsla det är att äntligen få en skälig lön att leva på. Trots lite högre ränta än ett "vanligt" lån så har livssituationen blivit helt annorlunda!
Mikael
Jag har släpat med fogden i många år och räntan har ätit upp allt man lyckas betala med löneutmätning. Ett stort sten har fallit från mina axlar och trots att räntan är hög så går den inte att mäta med fogden blodiga ränta.
Bojan

Ansök om ett samlingslån

Hyr mycket vill du samla ungefär?

0 kr

Hur mycket kan du betala tillbaka i månaden?

0 kr

Återbetalningstid
8 år

Nystartslånet – en enkel process.

1

Du gör en
intresseanmälan

Du gör en intresseanmälan, som är ett första steg mot en ansökan av Nystartslånet. Vi vill veta saker som inkomst, hur du bor och om du bor tillsammans med någon.

2

Vi samtalar
och utvärderar

Om vi bedömer att du kan få ett Nystartslån, går vi tillsammans igenom din ekonomiska situation med målet att hitta en hållbar väg mot skuldfrihet och en lägre månadskostnad på vägen dit.

3

Du får ett
erbjudande

Vi ger dig ett erbjudande att ta ställning till, tar du det så påbörjar vi tillsammans din väg mot skuldfrihet. Vi ger dig råd på vägen och möjliga belöningar i form av sänkt ränta om alla betalningar sköts.

Granskning och rådgivning

Vi går igenom dina lån och andra krediter och bestämmer gemensamt vilka du ska samla. Betalningsanmärkningar eller skuld till kronofogden är inget hinder.

En hållbar uträkning

Vi räknar på ett lån som ger dig lägre månadskostnad och gör det lättare att få ihop ekonomin varje månad.

Bedömning

I bedömningen fokuserar vi på din inkomst och återbetalningsförmåga. Minst en sökande måste ha en fast anställning, en med kredittagare ökar möjligheterna att få lån.

Låneerbjudande

Vi erbjuder dig Nystartslånet och löser befintliga lån och krediter.

Frihet att minska din skuld

Månadsavgiften är densamma under hela löptiden och dras via autogiro. Du kan när du vill göra extra inbetalningar för att minska din skuld.

Rådgivning och fördelar

Som kund får du löpande råd och sköter du dina betalningar kan du få sänkt ränta.

Ansök om ett samlingslån, fyll i formuläret.

Vi samlar dina skulder i ett nytt samlingslån med målet att du ska bli skuldfri.

Genom att skicka in ditt personnummer godkänner du att Nystart Finans gör en kreditupplysning på dig.
Skriv in det belopp du vill samla.
Beskriv din situation med några rader.
Du måste ha en månadsinkomst på minst 22.000/mån för att vi ska kunna ge dig ett samlingslån.
Om du lever med någon. Skriv din andel av kostnaderna.
Det kan ta upp till 2 minuter att skicka ansökningen.
Stäng inte ner denna sida innan det är klart. Genom att skicka in din ansökan godkänner du att Nystart Finans gör en kreditupplysning på dig och din eventuella medsökande. All data är skyddad av personuppgiftslagen och kommer inte delas med någon annan än din lånehandläggare. Vi förbehåller oss rätten att neka låntagare som vi anser för riskfyllda, men i detta fall kommer vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig i din lånesituation med hjälp av våra övriga tjänster.

Har du en pågående skuld eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden, samtidigt som du kanske även har andra lån eller skulder?

Då kan det vara skönt att samla sina skulder i ett och samma lån. Dels för att få en bättre överblick men även för att få ner den totala månadskostnaden. Med obetalda skulder hos Kronofogden är det alltid är svårt att få nya lån, även om vi gör allt vi kan för att hjälpa dig ur din knipa.

Hos Nystart Finans kan du få hjälp med vårat skuldfinansieringslån, det så kallade Nystartslånet. Med det får du hjälp med att betala bort dina skulder hos Kronofogden.

Ett lån för att bli kvitt skulder hos Kronofogden kräver en fast månadsinkomst och att du är över 18 år. En medsökande ökar dessutom dina chanser att bli godkänd för lånet. Lånet kan vara en summa på allt mellan 30 000 kr upp till 500 000 kr och hos Nystart Finans får du alltid en personlig handläggare för att få hjälp från början till slut för att bli av med dina skulder. Återbetalningstid och ränta läggs upp utifrån dina personliga förutsättningar.

Vi är vad vi heter. Vi är Nystart för din ekonomi.

De som blir våra kunder får sina skulder lösta och samlade i ett lån med en totalt sätt lägre månadskostnad. På köpet kommer tuffa förväntningar inlindade i mjuka värderingar och goda råd.

Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

clear icon