Att låna utan fast inkomst behöver inte vara ett problem om du har en fast partner som kan vara din medsökande. Har hen fast inkomst så kan det vara lösningen.

Är du i behov av ett lån, men saknar fast inkomst? Ett behov av extra pengar kan komma när som helst, ibland så olämpligt som när du blivit av med ditt jobb, eller står mellan två jobb. Utan inkomst kan det vara svårt att få lån, men det är inte helt omöjligt. Oavsett var du lämnar in din ansökan kommer långivaren att göra en kreditkoll för att se hur din ekonomi ser ut och därefter bedöma om det är aktuellt med ett lån eller inte. Om din låneansökan avser att lösa ut andra lån och krediter som ligger och kostar en massa pengar varje månad, så kan du lämna in din ansökan hos Nystart Finans. Nystart Finans arbetar med nystartslån som ger dig hjälp att lösa bort gamla lån och skulder, även sådana som ligger hos Kronofogden. Det är inte heller ett hinder om du har en betalningsanmärkning, men däremot behöver du ha en fast inkomst för att få lånet.

Om du inte har en fast inkomst kan du använda dig av en medsökande på lånet. En medsökande kan till exempel vara en sambo eller en förälder. Om din medsökande har fast lön ökar chanserna betydligt att låneansökan ska gå igenom och att ni får ett lån med både ränta och återbetalningstid som passar er.

Låneskydd

Nystart låneskydd – så trist att du somnar.

Att lägga in ytterligare en kostnad i en redan ansträngd privatekonomi är urtrist. Hur stor risk är det ändå, kanske en del tänker? Kommer jag någonsin ha användning av den? Men se det inte så. Prova att se det som att du betalar för att sova gott, trygg med att du och din familjs ekonomi är skyddad för det oväntade.

Vad är ett Låneskydd?
Att samla lån

Nystartslånet.
Samla till inget.

Nystartslånet löser alla dina gamla skulder till en lägre månadskostnad. På köpet kommer hårda krav, goda råd och belöningar för en välskött ekonomi. Vårt gemensamma mål är att du blir skuldfri.

Läs mer om samla lån

Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

clear icon